Le Garage Cuisine

Home / Le Garage Cuisine

    • LE GARAGE CUISINE

    • LE FORMULE DE GARAGE

      Formule 1 € 47,50 / Formule 2 € 37,50

      Voor onze formules geldt het volgende: U kiest een driegangen menu uit onderstaande keuzes voor € 47,50 per persoon. Mocht u enkel een voor- en hoofdgerecht nemen, of een hoofd- en nagerecht, dan is de formuleprijs € 37,50 per persoon.

      Naast de formules, serveren we uiteraard nog onze Classics. Deze vindt u onderaan deze pagina.

      Ook serveren wij elke dag een 3-gangen BIB GOURMAND menu voor € 37,-. U vindt dit menu onder 'Menu Maison'.

    • VOORGERECHTEN

    • COQUILLE

      met boudin blanc en vinaigrette de blancs onze ton sur ton.

    • TERRINE MAISON

      paté huis gemaakt door onze chef met o.a. varkensvlees, echt een gerecht waar we heilig om zijn!

    • ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE

      van de Nederlandse producent 'Slow Escargots' naar ons beproefd recept.

    • VISSOEP

      zoals de vissers uit Port-Cros 'm eten, met rouille Gruyère en croutons.

    • SALADE NIÇOISE

      uit Nice, echt een zomerse salade, met de allerbeste tonijn.

    • LINZENSALADE

      met feta, zwarte olijven en savor mosterd. Het bewijs dat gezond en lekker samen gaat. (VEGA)

    • VISGERECHTEN

    • CATCH OF THE DAY

      wat de vissers vangen vindt u op uw bord!

    • HEILBOT

      met risotto van Tom Ka Kai,gepekelde witte kool, champignon, korianderolie en crunch van Cashew, een brainwave van Gerben uitgewerkt door Ruben, want samen sta je sterk!

    • VLEESGERECHTEN

    • POULET

      van de rôtissoire, een mooiere bereiding is er niet.

    • ENTRECOTE

      mooi stuk gerijpt vlees van de grill met een lobbige bearnaise.
      (geadviseerd wordt om deze medium rare te bestellen.)

    • STEAK TARTARE

      aan tafel bereid, naar uw smaak 'à la minute' bereid. Fumé, met gerookte olie.

    • AUBERGINE

      met crumble van geitenkaas, pompoencrème, venkelsalade en vinaigrette met Hoi-Sin.
      Hele spannende combinatie met bite en pit! ( VEGA )

    • NAGERECHTEN

    • CHOCOLATE DREAM

      door Irene onze patissier gemaakte chocoladetaart met gekonfijte kersen, met een sorbet van kersen.

    • COUPE COLONEL

      op onze eigen eigenwijze wijze, met limoncello sorbet en citroen vodka.

    • CRÈME BRÛLÉE

      ook al 25 jaar op de kaart, omdat we het authentiek doen met echte bruleurs.

    • ROOD FRUIT

      Op Bretons krokant zanddeeg, citroen-basilicum crème, yuzu gelei en een sorbet van rabarber. Let the summer begin!

    • LE GARAGE CLASSICS

    • PIZZA TONIJN

      19,50

      een pizza die geen pizza is, ontdekking uit N.Y. Veel gekopieerd, “Copying is the best Flattery”, Chanel.

    • 'UITSMIJTER' DE FOIE GRAS

      29.50

      een 'evergreen' vooral dankzij de mooie terrine, en een moderne touch.

    • TOURNEDOS

      32,50

      geserveerd met onze triple cooked chips en keuze uit saus bearnaise of pepersaus.

    • CARVERY

      27.50

      het gebraad is altijd een pronkstuk, klassiek en vol trots geserveerd vanuit de zilveren trolley!

    • PLATEAU DE FROMAGES

      15,00

      een selectie uit seizoenskazen, geserveerd met bijpassend brood.

×