Menu Maison

Home / Menu Maison
    • Menu maison

    • MENU MAISON à € 37,00

      OEUFS EN MEURETTE, gepocheerde eitjes, krokante spekjes, rode wijnsaus en gebakken mini champignons.
      Suggestie: Beaujolais € 5.50 per glas.

      - of –

      MAKREEL , geroosterd, saus van amandel en brood, witte druifjes, waterkers en brioche en een dille olie.

      Suggestie: Vermentino, Italië € 5,50 per glas.

       

       

      LAMSNAVARIN, gewoon een goede lams stoofpot, want waar krijg je het nog? Met een crème van pastinaak en schuim van Ras El Hanout.
      Suggestie: Syrah, Southbound, Zuid - Afrika € 5,50 per glas.

      - of –

      ZALM, gebakken a la plancha, aardappel risotto en een saus Soubise gemaakt van gestoofde uien.

      Suggestie:Chardonnay, Yering,  € 5,50 per glas.

       

       

      ILE FLOTTANTE, een dessert moet zoet zijn, een hap zoete lucht, gemaakt van één ei(!)
      Suggestie: Van Wees “Bruidstranen” likeur € 6.50 per glas.

      - of –

      TARTE TATIN, ooit per ongeluk ontstaan door de zusjes "Tatin" gewoon lekker met vanille ijs.
      Suggestie: Muscat de Beaumes de Venise € 7,50 per glas.

      - of –

      KAAS, drie mooie stukjes voor wie geen zoet wil.
      Eventueel als extra gang mogelijk à € 8.50 per persoon.

 

Entrée Maison 12.50
Hoofd Maison 23.50
Dessert Maison 10.00

Extra groenten, salade of triple cooked chips: 5.50

×