Menu Maison

Home / Menu Maison
    • Menu maison

    • MENU MAISON à € 37,00

      OEUFS EN MEURETTE, gepocheerde eitjes, krokante spekjes, rode wijnsaus en gebakken mini champignons.
      Suggestie: Pinot Noir, Chili. € 5.50 per glas.

      - of –

      GRAVAD LAX, met Savora-dille mayonaise, gel van Gin & Tonic, ingelegde komkommer en croutons.
      Suggestie: Vermentino, Pays d’Oc  € 5,50 per glas.

       

       

      STOOF, gewoon een goede rundvlees stoofpot, want waar krijg je het nog? Lekker met friet en salade!
      Suggestie: Syrah, Tain L’ Hermitage, Frankrijk € 5,50 per glas.

      - of –

      CORVINA, met asperge, meiknol, doperwtjes, crème van bospeen en een kreeftensaus.
      Suggestie: Riesling, Rheingau, Duitsland € 5,50 per glas.

       

       

      ILE FLOTTANTE, een dessert moet zoet zijn, een hap zoete lucht, gemaakt van één ei(!)
      Suggestie: Van Wees “Bruidstranen” likeur € 6.50 per glas.

      - of –

      TARTE TATIN, ooit per ongeluk ontstaan door de zusjes "Tatin" gewoon lekker met vanille ijs.
      Suggestie: Muscat de Beaumes de Venise € 7,50 per glas.

      - of –

      KAAS, drie mooie stukjes voor wie geen zoet wil.
      Eventueel als extra gang mogelijk à € 8.50 per persoon.

 

Entrée Maison 12.50
Hoofd Maison 23.50
Dessert Maison 10.00

Extra groenten, salade of triple cooked chips: 5.50

×